Află de aici cum să utilizezi cristalele naturale şi pietrele semipreţioase, astfel încât să lucreze în avantajul tău ca parteneri de încredere.

Intotdeauna pe prima pagina apare cel mai recent articol publicat.
Citeste in ARHIVA BLOG si alte articole interesante publicate in lunile anterioare.
Textele si fotografiile apartin www.kristale.ro & www.acvaria.com

STIATI CA...* Lucruri interesante despre cristale si lucrul cu cristalele

1. ...puteti dirija gandurile spre un scop precis si puteti accelera acest proces de 10 (chiar pana la 100 de ori) mai repede cu ajutorul cristalului de cuart ca instrument ajutator? Cu cat gandurile vor fi mai precise, mai exacte, mai bine conturate, cu atat mai concreta va fi realizarea lor.

2. ...procesul de cristalizare este influentat de: adancimea la care se gaseste pasta si de presiunea termica a locului in care are loc? Cu cat procesul de racire e mai indelungat, cu atat cristalul va fi mai curat si mai limpede. Cand cristalizarea are loc intr-un timp relativ scurt, cristalul va fi mai opac. 

3. ...culorile cristalului de cuart depind: 
a. de temperatura de cristalizare (cum e cazul citrinului, care devine galben daca ametistul, sursa de baza, intalneste o sursa de caldura foarte puternica) 
b. elementele-substantele pe care cuartul le absoarbe inainte de cristalizare. (Cuartul roz contine si ioni de fosfor. Ametistul este un cuart care contine fier.)


4. ...toate cristalele de cuart au acelasi unghi de cristalizare (unghiul de terminatie al varfului) de exact 52 grade, care este si unghiul de la baza piramidei lui Keops? 

5. ...un cristal emite energia pe o distanta de 100 de ori mai mare decat dimensiunea lui? 
Astfel, un bob de cristal de 1 cm are efect pe o raza de 1 metru in jurul sau. 
O sfera de 4 cm emite in mod egal energia sa pozitiva pe o raza de 4 metri de jur imprejur.  
O piramida de 10 cm emite energia focalizata prin varf la pana la 10 metri in sus.

6... scoarta terestra este compusa din cuart pur in proportie de 30%? Deci practic stam pe un cuart imens!

7. ...cristalul este o formă complexă de energie? Contine atat energie TERESTRĂ, cat si energie CELESTĂ (cosmică) în deplină armonie. Energia terestră poate fi măsurată ştiinţific de aparate specifice, dar energia celestă nu este cuantificabilă,  ea se referă la proprietăţile subtile, metafizice ale cristalului. Latura fizică a cristalului face obiectul tratatelor de geologie şi mineralogie, dar pe noi ne interesează aici energia celestă, ceea ce ne transmite Universul prin intermediul cristalelor, care sunt un fel de antenă între Pământ şi Cosmos.

A scris pentru kristale.ro: Dana Mîndru
MAGAZIN ONLINE: WWW.KRISTALE.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu