Află de aici cum să utilizezi cristalele naturale şi pietrele semipreţioase, astfel încât să lucreze în avantajul tău ca parteneri de încredere.

Intotdeauna pe prima pagina apare cel mai recent articol publicat.
Citeste in ARHIVA BLOG si alte articole interesante publicate in lunile anterioare.
Textele si fotografiile apartin www.kristale.ro & www.acvaria.com

Programarea cristalelor la inceput de an

E 31 decembrie... sau 1 ianuarie. Oo, e vremea marilor rezolutii. Te poti ajuta de cristale,. stiai? Investesti cate un cristal cu cate un plan, o dorinta, un vis, si le rosi sa lucreze pentru tine.


Cauta prin casa cristalele pe care le ai si aduna-le intr-un bol.

Nu conteaza marimea lor, nici varietatea cristalului, trebuie doar sa fie cristal natural cat mai aproape de forma in care a fost lasat de mama-natura.

Purifica-le in forma cea mai accesibila tie: sub jet de apa cateva minute, o noapte in ger, cateva ore acoperite de sare etc.

Tine fiecare cristal in mana si gandeste-te la dorintele tale cele mai mari. Concentreaza-te, tinand pietrele una cate una in mana.

Programeaza fiecare cristal cu cate o dorinta pentru anul care vine. Nu mai mult de una pentru fiecare piatra. 
Eventual aseaza fiecare cristal pe un biletel la soare. Pe biletel scrie-ti dorinta, cat mai clar si amanunti posibil. 

Cand simti ca ai transmis gandul tau cel bun cristalului, aseaza-l intr-un saculet, intr-un bol sau intr-o cutie, dupa care gaseste-le un loc doar de tine stiut.

Ca le tii mereu la tine, in geanta, in masina etc, sau sunt undeva in camera ta, acolo unde sa stii doar tu ca le-ai pus, cristalele vor incepe sa lucreze subtil pentru tine. 

Astfel poti crea un saculet cu mai multe cristale, cate doresti, care sa poarte cu ele marile tale dorinte pentru anul care vine. 

Poti accentua efectele acestei programari mentale si cu ajutorul unei scrisori, care poate insoti si completa programarea cristalelor tale! Pune-o alaturi si o citesti la anul pe vremea asta sa vezi ce s-a intamplat din toate cate ti-ai programat.

Poti alege cate un cristal pentru toate persoanele importante pentru tine si sa incarci fiecare piatra cu ganduri bune si pentru acestea, mentionand clar, cu voce tare, numele lor si dorintele tale pentru ei. (Puterea gandului si a cuvantului e mai mare decat ale unui SMS trimis automat la toata lista ta de prieteni...)

Cauta-ti cutia cu pietricele din nou la anul, si reprogrameaza-le pentru inca un an!

Dana Mîndru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu