Află de aici cum să utilizezi cristalele naturale şi pietrele semipreţioase, astfel încât să lucreze în avantajul tău ca parteneri de încredere.

Intotdeauna pe prima pagina apare cel mai recent articol publicat.
Citeste in ARHIVA BLOG si alte articole interesante publicate in lunile anterioare.
Textele si fotografiile apartin www.kristale.ro & www.acvaria.com

Grile cu cristale: GRILA DE PROTECTIE

Pe un sablon simbolic - la alegerea dv. - puteti crea orice design simetric (sau nu) din cristale. Chiar si acele clipe cat aranjati grila pentru un anumit scop e o metoda de energizare si programare. Poate fi un moment relaxant, pentru ca in acel moment, cand asezati piatra cu piatra pe model, faceti de fapt o scurta meditatie. 

Simbolurile de plecare pot diferi, nu exista reguli clare in acest sens, alegeti un simbol important pentru scopul dv. O puteti realiza si pe fotografia dv sau a familiei! 
Puteti incerca pe simbolurile: inima, infinit, floarea vietii, spirale, astrograma natala, triunghiuri intrepatrunse, cerc, stea sau alte elemente de geometrie sacra. 

Mai intai trebuie sa-i gasiti un loc dedicat acestei grile, pentru a o lasa sa isi faca "treaba" in liniste. 
De exemplu, o vitrina, pe un dulap, sub un pat, intr-o cutie ascunsa in debara sau alte locuri in care nu umblati ca sa nu stricati menirea grilei.

Suportul poate varia, de la banala hartie de scris, pana la un pat de nisip, iarba din curtea casei, o bucata de lemn, o panza cu desenul de baza deja impregnat s.a.m.d.

Iata mai jos una din primele noastre incercari. GRILA DE PROTECTIE.

Porneste de la simbolul spiralei, pentru a sugera fluxul de energie pozitivacontinua in jurul locului sau persoanei careia i se adreseaza grila. 


  • In centru se afla un cluster de CELESTIT. 
  • Pe bratele spiralei, simetric, sunt asezate pietre brute mici de TURMALINA NEAGRA (si pietre rulate mici de CALCEDONIE, JASP ROSU. 
  • Pe colturile cadranului se afla 4 cristale angelice: LAPIS LAZULI, ca simbol al arhanghelului Mihail, MALAHIT, ca simbol al arhanghelului RAFAEL, CUART ROZ ca simbol al arhanghelului ARIEL, CITRIN ca simbol al arhanghelului GABRIEL.


  

Numarul cristalelor folosite nu conteaza, puneti cate doriti sau aveti, importanta e armonia pe care cristalele o creeaza pe model.


Dupa terminarea grilei, activati mental (dati-i simbolic "start") grila, transmiteti acestui pattern gandurile dv bune, de recunostinta si multumire pentru scopul pe care il va juca de acum in viata dv.


Bucurati-va de acest mic joc de programare cu cristale!
Dana Mîndru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu