Află de aici cum să utilizezi cristalele naturale şi pietrele semipreţioase, astfel încât să lucreze în avantajul tău ca parteneri de încredere.

Intotdeauna pe prima pagina apare cel mai recent articol publicat.
Citeste in ARHIVA BLOG si alte articole interesante publicate in lunile anterioare.
Textele si fotografiile apartin www.kristale.ro & www.acvaria.com

Grile cu cristale: GRILA ABUNDENTEI

O metoda de a lucra cu pietrele o reprezinta GRILELE DE CRISTALE


Pe un sablon simbolic - la alegerea dv. - puteti crea orice design simetric (sau nu) din cristale. Chiar si acele clipe cat aranjati grila pentru un anumit scop e o metoda de energizare si programare. Poate fi un moment relaxant, pentru ca in acel moment, cand asezati piatra cu piatra pe model, faceti de fapt o scurta meditatie. 

Simbolurile de plecare pot diferi, nu exista reguli clare in acest sens, alegeti un simbol important pentru scopul dv. O puteti realiza si pe fotografia dv sau a familiei! Puteti incerca pe simbolurile: inima, infinit, floarea vietii, spirale, astrograma natala, triunghiuri intrepatrunse, cerc, stea sau alte elemente de geometrie sacra. Mai intai trebuie sa-i gasiti un loc dedicat acestei grile, pentru a o lasa sa isi faca "treaba" in liniste. De exemplu, o vitrina, pe un dulap, sub un pat, intr-o cutie ascunsa in debara sau alte locuri in care nu umblati ca sa nu stricati menirea grilei.

Suportul poate varia, de la banala hartie de scris, pana la un pat de nisip, iarba din curtea casei, o bucata de lemn, o panza cu desenul de baza deja impregnat s.a.m.d.
 Iata mai jos una din primele noastre incercari. GRILA ABUNDENTEI

Aceasta grila porneste de la simbolul INFINIT ca simbol al continuitatii. 
  • In centru se afla un cluster de AMETIST asezat pe un inel de HEMATIT
  • Pe bratele simbolului infinit, simetric, sunt asezate pietre verzi (aici PRASEM, AVENTURIN VERDE, AMAZONIT, HELIOTROP) si cristale de CITRIN. Acestea din urma sunt asezate pe mici monede chinezesti (folosite in feng-shui). 
  • In ochiurile simbolului infinit am asezat o piatra ALBA (aici CUART) si una NEAGRA (aici TURMALINA), pentru simbolul yin/yang, al echilibrului energiilor - si alte cateva monede norocoase chinezesti. 
  • La exterior, cu varful indreptat spre grila, se afla si cateva varfuri de CUART, pentru activarea acestei grile.
Cu un alt cristal - de exemplu varf de citrin - activati grila, miscand varful pe deasupra grilei, peste cristale asezate pe bratele sablonului.

Numarul cristalelor folosite nu conteaza, puneti cate doriti sau cate aveti, importanta e armonia pe care cristalele o creeaza pe model.
Dupa terminarea grilei, meditati, rugati-va, transmiteti acestui pattern gandurile dv bune, de recunostinta si multumire pentru scopul pe care il va juca de acum in viata dv.

Bucurati-va de acest mic joc de programare cu cristale!
Dana Mîndru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu