Află de aici cum să utilizezi cristalele naturale şi pietrele semipreţioase, astfel încât să lucreze în avantajul tău ca parteneri de încredere.

Intotdeauna pe prima pagina apare cel mai recent articol publicat.
Citeste in ARHIVA BLOG si alte articole interesante publicate in lunile anterioare.
Textele si fotografiile apartin www.kristale.ro & www.acvaria.com

Despre amulete si talismane
AMULETELE SI TALISMANELE sunt mici obiecte simbolice, existente in toate culturile si traditiile popoarelor, carora li se atribuie o incarcatura spirituala sau magica, virtuti protectoare sau vindecatoare, auspicii norocoase sau calitati benefice pentru purtator. 

Diferenta dintre AMULETA si TALISMAN consta in rolul fiecareia: amuleta apara de anumite influente, in timp ce talismanul genereaza anumite aspecte (noroc, succes, iubire etc).
Simbolul difera de la o amuleta la alta, deoarece fiecare amuleta este dedicat unui anumit scop.

FOLOSIRE: Amuleta nu trebuie purificata. O purificare cu lumina solara, cu aer curat, cu muzica placuta sau sunet de clopotei de vant, o expunere la fumigatii sau acoperire de flori - ar fi de ajuns. Dupa aceasta purificare simpla, incarcati amuleta cu ganduri bune si dorintele pe care doriti sa le impliniti cu ajutorul amuletei. Amuletele nu se poarta ca bijuterii, dar le puteti purta permanent la dv.: in geanta, la chei, in buzunar, in portofel, in agenda, la telefon, in automobil, in masina, pe birou, agatate undeva in casa, intr-o planta de apartament, in casa de marcat etc. Asezati-o in locul in care petreceti cel mai mult timp sau intr-un loc unde sa o puteti vedea din orice directie. Daca o asezati undeva in casa, cel mai bine este sa o asezati in zonele de influenta descrise de harta Bagua, folosiuta in Feng Shui.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu