Află de aici cum să utilizezi cristalele naturale şi pietrele semipreţioase, astfel încât să lucreze în avantajul tău ca parteneri de încredere.

Intotdeauna pe prima pagina apare cel mai recent articol publicat.
Citeste in ARHIVA BLOG si alte articole interesante publicate in lunile anterioare.
Textele si fotografiile apartin www.kristale.ro & www.acvaria.com

De ce trebuie purificate cristalele?

Un cristal este un catalizator de energii: acumuleaza si atrage in el energiile din jur, si emite energii bune catre noi. De aceea, din cand in cand, dupa ce se incarca de energii, e nevoie ca el sa fie curatat, eliberat de ceea ce a strans in el, altfel ducem cu noi un intreg balast energetic de care nu avem nevoie. Orice piatra acumuleaza in ea energii negative, de-a lungul timpului, acesta este si rolul sau asupra purtatorului, de a crea un scut de protectie impotriva energiilor nocive care ne inconjoara permanent. 

Fie ca ati cumparat un cristal nou, fie ca aveti acasa bijuterii mai vechi cu piatra, ar fi bine sa purificati cristalele inainte de le purta.

Inainte de a ajunge la dv., cristalul dv. a trecut prin zeci de locuri si maini care l-au incarcat cu diverse energii, deci trebuie sa le neutralizati prin purificare.

Cu atat mai mult trebuie sa purificati o bijuterie cu piatra daca ati primit-o mostenire sau cadou de la o ruda in varsta, pentru ca piatra contine in ea zeci de ani de energii, poate niciodata disipate. O bijuterie de familie poate sa fi acumulat in ea drame personale, suferinte de acum 50 de ani a vreunei bunici, blesteme de familie, ghinioane - evident si bucurii - de aceea e bine sa purificati cristalele inainte de a le purta, pentru a le transforma in bijuterii personale, cu amprenta proprie. Prin purificare diminuati si neutralizati istoria cristalului dinainte de a fi al dv.

Daca oferiti o bijuterie personala altei persoane, ar fi bine sa o purificati inainte, ca sa dispara amprenta dv. energetica, si sa il sfatuiti pe noul purtator sa o purifice si el inca o data, pentru a prelua amprenta sa energetica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu