Află de aici cum să utilizezi cristalele naturale şi pietrele semipreţioase, astfel încât să lucreze în avantajul tău ca parteneri de încredere.

Intotdeauna pe prima pagina apare cel mai recent articol publicat.
Citeste in ARHIVA BLOG si alte articole interesante publicate in lunile anterioare.
Textele si fotografiile apartin www.kristale.ro & www.acvaria.com

Cum te ajuta cristalele?

Cristalele chiar ajuta?

Cand incepeti un tratament, aveti incredere in ajutorul lui, nu-i asa? La fel sunt si cristalele, amuletele, cruciulitele, orice alt obiect cu incarcatura spirituala sau energetica: ele isi fac efectul in timp indelungat si nu sunteti neaparat constienti nici de prezenta lor, nici de interventia lor asupra dv. Lasati-le sa-si faca, din umbra, treaba, fara a verifica permanent cum si daca v-a ajutat. 
Cristalul, ca orice talisman protector, nu este un medicament care va face bine sau va rezolva problemele peste noapte. Nu face minuni de unul singur, fara ca dv. sa nu faceti nimic pentru a va atinge scopul pentru care il purtati. 

In cat timp voi simti efectele cristalelor? 

Nu exista nicio regula in acest sens. Uneori puteti observa schimbari intr-o saptamana, alteori dupa ani intregi.
Efectele lor nu sunt spectaculoase, nu inseamna ca azi incepeti sa purtati cristalul, si de maine totul e roz in viata dv. 
Uneori efectele lor sunt atat de subtile, incat nici nu le observati, dar va veni o clipa cand, privind inapoi, va veti da seama ca unele lucruri s-au ameliorat sau s-au schimbat de cand ati inceput sa purtati un cristal!

As vrea ca acest cristal sa aiba efecte asupra celui de alaturi. Se poate? 

Ii puteti darui un cristal incarcat anterior de dv. cu ganduri bune, pozitive. Atentie insa: un cristal incarcat cu ganduri egoiste care pot sa contravina gandurilor sau principiilor purtatorului - de exemplu sa ma iubeasca doar pe mine desi el e insurat cu alta este o dorinta egoista! - nu va avea nici un efect, ba chiar poate face mai rau!

Pot purta eu un cristal, dar sa il ajute pe sotul meu?

Nu. Cristalul este un catalizator de energie pentru cel care il poarta. O simpla comparatie: puteti purta dv. ochelari pentru ca partenerul de viata sa vada mai bine? Nu, deci cate un cristal pentru fiecare purtator! Dv. purtati cristalul propriu, iar persoana draga - alt cristal 

Pot purta mai multe cristale in acelasi timp?
Da, puteti purta mai multe cristale in acelasi timp. 

Port un cristal de o luna si nu am remarcat nicio schimbare in viata mea. De ce? 

Ganditi-va ca unui cristal ii trebuie milioane de ani sa se formeze. Sperati ca el sa-si arate efectele asupra dv. intr-o luna? Asteptati, fiti rabdator, dar nu stati permanent la panda sa vedeti ce face cristalul pentru dv. El este acolo, cu dv., il purtati cu incredere, convins ca va ajuta. Nu verificati in fiecare luna: m-a ajutat sau nu m-a ajutat?

Increderea in fortele cristalului este esentiala! Daca nu aveti incredere in efectele sale, mai bine nu purtati niciun cristal! E ca si cum ati urma un tratament fara sa aveti incredere ca va va ajuta!

Ii veti descoperi efectele cand nici nu veti mai sti ca il purtati! 

Am cumparat un cristal ca sa ma ajute sa castig la loto si nu am castigat. De ce?

Un cristal nu face miracole! Un cristal este un sprijin tacit, din umbra, care ne sustine sa ne atingem telurile, dar nu face nimic in locul nostru.

Un cristal are rol protector, purtator de noroc, stimulent, dar nu asigura bunastarea, fericirea sau sanatatea peste noapte, fara ca purtatorul sa nu faca nimic pentru ele!

Are importanta sexul celui care il poarta?

Nu. Chiar daca pietrele au si o componenta energetica tip yin si yang, nu exista pietre recomandate doar femeilor sau doar barbatilor. Rare sunt cazurile cand exista cristale doar pentru femei sau doar pentru barbati (cum e cazul turmalinei, de exemplu), dar nu fac obiectul cristalelor din oferta noastra. 

Pot fi purtate de copii, de batrani, de bolnavi, de gravide? 

Raspunsul este afirmativ la oricare din aceste intrebari. 
Mai mult decat atat: exista o serie de cristale care sunt in principal recomandate acestor persoane: de exemplu Piatra Lunii sau Unakitul sunt recomandate femeilor gravide, malahitul - copiilor, calcedonia - batranilor. 

Cat despre persoane bolnave, ar fi bine sa poarte cristalul care are efecte benefice asupra bolii lor. Fiecare cristal are si o componenta terapeutica, deci cititi informatiile asociate fiecaruia. Daca exista contra-indicatii, ele sunt mentionate in pagina dedicata cristalului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu