Află de aici cum să utilizezi cristalele naturale şi pietrele semipreţioase, astfel încât să lucreze în avantajul tău ca parteneri de încredere.

Intotdeauna pe prima pagina apare cel mai recent articol publicat.
Citeste in ARHIVA BLOG si alte articole interesante publicate in lunile anterioare.
Textele si fotografiile apartin www.kristale.ro & www.acvaria.com

Cum ne influenteaza cristalele?

Cristalele au mai multe roluri asupra noastră. 

Cristalul INMAGAZINEAZA, TRANSFORMA, TRANSMITE, FOCALIZEAZA SI AMPLIFICA ENERGIA.

Cristalele  PROTEJEAZA. Purtate permanent pe lângă noi, creează un scut protector, o reţea protectoare de energie pozitivă ce ţine departe intervenţii negative din jur. 

Totodată, PURIFICA, ARMONIZEAZA, ENERGIZEAZA, UNIFICA, AMPLIFICA, ATRAG, INDUC aspecte sau calitati pozitive: curaj, incredere, afectivitate, creativitate, fidelitate, concentrare, bucurie, energie, prietenie, calm 

Acolo unde sunt ele aşezate, ele devin un fel de zid, de filtru, care ABSOARBE, FILTREAZA, LIMITEAZA,  DIMINUEAZA, BLOCHEAZA energiile si influente negative cum ar fi teama, stress, negativitate, energii negative, depresie, tensiune, furie, pericol, boala.

Au rolul unui amplificator pentru că ele SCOT IN EVIDENTA, TRANSFORMA, CONSTRUIESC, CONSOLIDEAZA energii pozitive, manifestari benefice, trasaturi pozitive ale individului.

Cristalul intervine asupra noastra prin cele 7 forte pe care le contine:

1.UNIVERS - Puterea cristalului este strans legata de energia Soarelui, a Lunii si a Pamantului. Cristalul este un element al acestei planete, deci este in directa conexiune cu universul, devenind astfel puntea de legatura intre om si cosmos.

2.STRUCTURA - Puterea cristalului provine din structura sa interioara.

3.CULOARE - Puterea cristalului isi trage energia din vibratia culorii pe care o are. Fiecare culoare are o anumita energie.

4.ELEMENT CHIMIC - Puterea cristalului depinde de elementul chimic preponderent (Siliciu, Oxigen, Carbon etc).

5.PRELUCRARE - Puterea cristalului depinde de modul in care a fost prelucrat. Forma naturala - slefuita de la natura - contine si cea mai mare energie, deci cristalele asupra carora s-a intervenit cu unelte umane nu mai au aceeasi energie ca cele din fundul pamantului.

6.TIMP SI LOC - Puterea cristalului creste daca este legat de locuri cu o incarcatura energetica sau spirituala deosebita (Egipt, China, Stonehnge, Varful Omu, muntele Ceahlau, muntele Athos, biserici si manastiri) sau de momente in timp cu un simbolism special (Anul Nou, aniversare, botez, nunta, Luna Plina, Luna Noua, echinoctiu, solstitiu, eclipsa etc)

7.SCOP - Puterea cristalului depinde mult si de felul in care a fost ales, purificat, activat si folosit, punand de acord puterea metafizica a cristalului cu dorintele umane.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu