Află de aici cum să utilizezi cristalele naturale şi pietrele semipreţioase, astfel încât să lucreze în avantajul tău ca parteneri de încredere.

Intotdeauna pe prima pagina apare cel mai recent articol publicat.
Citeste in ARHIVA BLOG si alte articole interesante publicate in lunile anterioare.
Textele si fotografiile apartin www.kristale.ro & www.acvaria.com

Ce gasiti in magazinul kristale.ro?

ZECE ARGUMENTE CE NE RECOMANDA

Faptul ca ne plac cristalele sau ca suntem pasionati de pietre a fost poate argumentul cel mai important atunci cand am ales acest domeniu sa vi-l impartasim si voua, dar ar mai fi cateva care ne sustin munca!

1. MARE VARIETATE. 
* In acest moment avem 110 VARIETATI DE CRISTALE, PIETRE SEMIPRETIOASE, MINERALE, ROCI in forma naturala, bruta sau prelucrata, sau ca BIJUTERII CU PIETRE
* Pe primul rand al lateralei drepte a paginii vedeti si numarul total de produse existente in oferta in acest moment, si DA! ne apropiem de 7000 DE MODELE DIFERITE!

2. SUB ARIPA ACVARIA. 
* Acest magazin a aparut in urma interesului crescut pe care cititorii siteului www.acvaria.com - siteul nostru mama - l-au indreptat spre acest domeniu. 
1. informatiile culese pentru acest site
2. alegerea pietrelor 
3. designul celor mai multe modele poarta marca Acvaria, in sensul ca astrologul Acvariadin www.acvaria.com si-a dedicat pasiunea pentru cristale in dezvoltarea acestui magazin.

3. AVEM VECHIME.
* Magazinul nostru on line functioneaza neintrerupt din 2002, iar anii pe care ii avem deja in spate sunt dovada seriozitatii cu care ne tratam clientii si a increderii pe care o avem in cristalele pe care vi le oferim. 

4. AVEM INCREDERE IN CRISTALE.
* Nu am vinde ceva in care nu am crede, deci, daca ne intrebati daca pietrele chiar au efectele miraculoase despre care se vorbeste, putem spune cu mana pe inima ca suntem convinsi ca pietrele nu sunt altceva decat energie vie, forta pamantului si vesnicia timpului inglobate intr-o mica pietricica. 

5. AVEM PERMANENT PRODUSE NOI.
* Cream mereu modele noi de bijuterii handmade, aducem permanent alte si alte cristale in oferta si incercam sa va impartasim din frumusetea acestei lumi misterioase si fascinante: lumea cristalelor! Suntem siguri ca ajunge sa simtiti in palme prima oara racoarea si luciul unei pietre semipretioase ca sa fiti definitiv cuceriti de ele! Fara sa le ai, nu le poti afla secretele si nici nu descoperi rasfatul simturilor, de aceea va invitam sa va bucurati de magia cristalelor pe care vi le oferim.

6. OFERIM INFORMATII DESPRE CEEA CE CUMPARATI!
* Aici aveti la dispozitie si o generoasa baza de INFORMATII DESPRE PIETRE, astfel incat sa stiti mai multe despre cristalele pe care vi le doriti, care va atrag sau care va sunt recomandate. 
* Mai mult: noi va oferim si informatii scrise, si anume fiecare produs este insotit de unPLIANT INFORMATIV DESPRE CRISTALUL RESPECTIV si despre PURIFICARE,
* In plus, la nevoie, va oferim si CONSULTANTA, adica va ajutam sa alegeti cristalul potrivit pentru diverse situatii.

7. AVEM PRODUSE CU SCOP PROGRAMAT.
* Noi nu oferim doar cristale, ci cristale alese pentru diverse scopuri: bratari, coliere, colectii de cristale care sa va sustina intr-un anumit sens. 

8. NOI AM FOST PRIMII. Nu ne place sa ne comparam cu alte magazine similare, dar tot ce va putem spune e ca majoritatea magazinelor cu acelasi profil de pe net - si nu numai - se folosesc de informatiile noastre despre cristale, informatii culese prin studiu de Acvaria in mai bine de un deceniu.

9. SUNT PRODUSE SPECIAL REALIZATE PENTRU ACEST MAGAZIN - SUB BRANDUL ACVARIA.COM&KRISTALE.RO
* Cea mai mare parte din aceste produse (inele, brose, bratari, coliere) poarta marca kristale.ro, fiind concepute SPECIAL pentru magazinul nostru! Nu le cautati in alta parte pentru ca le avem DOAR NOI, de vreme ce sunt creatia noastra! 
* Ca sa discerneti intre ce pot avea si altii si ce realizam doar noi, ajunge doar sa cautati semnul [K] din titulatura produselor. Acesta e semnul distinctiv ca e vorba de un PRODUS UNICAT HANDMADE REALIZAT DE SI PENTRU KRISTALE.RO.

10. AVEM DOAR CRISTALE NATURALE, VERITABILE!
* Avem in oferta zeci de varietati de pietre. Va asiguram ca toate cristalele vandute in acest magazin sunt NATURALE SI VERITABILE!
NU VINDEM IMITATII cu nume de cristal, ci veti primi EXACT cristalul din titulatura!
EXCEPTIE: singurele pietre artificiale din acest site sunt STICLA DE OPAL - cunoscuta ca Piatra Lunii artificiala si GOLDSTONE - cunoscuta ca Piatra Soarelui artificiala.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu