Află de aici cum să utilizezi cristalele naturale şi pietrele semipreţioase, astfel încât să lucreze în avantajul tău ca parteneri de încredere.

Intotdeauna pe prima pagina apare cel mai recent articol publicat.
Citeste in ARHIVA BLOG si alte articole interesante publicate in lunile anterioare.
Textele si fotografiile apartin www.kristale.ro & www.acvaria.com

Alte detalii despre purificarea cristalelor

De ce trebuie incarcat/programat/consacrat cristalul? 

Rolul unui cristal este si acela de a ne sustine in atingerea anumitor scopuri, ca atare trebuie sa le "cerem" acest lucru in mod special. Ele au deja diverse calitati care ne ajuta in anumite directii, dar un gand transmis direct spre cristal ii va mari forta de a transforma dorinta noastra in realitate.Daca e pur, curat, si apoi si incarcat cu ganduri bune, el ne asigura o protectie binefacatoare, iar incarcarea este de fapt un proces de constientizare a rolului lui asupra noastra, o meditatie asupra cristalului, prin care ii cerem ceva si il programam mental sa ne ajute in acest sens. 

Sigur, il putem lasa si de la sine, sa ne ajute in felul lui, dar cristalele au si capacitatea de a ne implini dorintele, deci de ce sa nu-i transmitem exact ce dorim? Cristalul primeste astfel o misiune!Am purificat o data un cristal. Trebuie sa repet acest proces?

Da, periodic! Amintiti-va din cand in cand sa repetati - macar pe scurt - procesul de purificare. De exemplu o simpla spalare a bijuteriei in apa curenta din cand in cand este de ajuns.

Doar la prima folosire este recomandat un proces de purificare mai aprofundat, mai indelungat, combinat din mai multe variante de purificare. Cea mai utilizata este spalare cu apa si sapon sau scufundare in apa salina, clatire in apa curata si apoi uscare si incarcare la soare. 

Cristalul pe care l-am purificat a fost atins de alta persoana. Ce sa fac?

Sa il purificati din nou. Atingerea altei persoane va pune in conexiune cu aura sa, cu amprenta sa energetica si implicit cu gandurile sale, si este posibil ca acesta sa atinga bijuteria dv. cu ganduri de invidie sau de rautate, incarcand astfel cristalul cu energii nedorite. Purificarea neutralizeaza aceste influente din afara.

Daca a fost atins de copil, sot, persoane dragi, nu este obligatoriu sa il purificati, pentru ca se presupune ca atingerea lor a fost facuta cu bune intentii, deci nu s-au incarcat negativ.


Pot sa purific mai multe cristale simultan?

Da. Cautati orice alte pietre pe care le aveti acasa si puneti-le in acelasi vas. 
Daca e vorba de bijuteriile mai multor persoane in acelasi recipient, este bine ca fiecare cristal sa fie atins doar de purtator la finalul purificarii.

Cand este momentul optim sa purific cristalul?


Un moment excelent ar fi ziua de LUNA NOUA. Puneti-l in apa in preziua Lunii Noi si incarcati-l la soare ori in ziua cu Luna Noua ori a doua zi. Cristalul purificat la Luna Noua poate fi folosit - programat - pentru a porni proiecte noi, pentru decizii de schimbarem, pentru evenimente ce implica un nou inceput.


O purificare de lunga durata este de asemenea ideala in perioada cand Luna este in descrestere, iar o incarcare - energizare - in perioada cand Luna este in crestere. 

La fel de buna e purificarea la Luna Plina, mai ales daca veti folosi cristalul - astfel purificat - pentru proiecte majore, de amploare.Pot/trebuie sa purific eu cristalul?Da, chiar este recomandat ca purificarea si mai apoi energizarea - incarcarea cu ganduri bune - sa fie realizate de purtator.

Nu oferiti un cristal purificat cadou, ci sfatuiti-l pe cel care primeste cadoul dv. sa faca el personal purificarea si incarcarea, pentru ca acest cristal sa preia amprenta sa personala.

Cristalul meu este prins intr-o montura de metal. Cum sa purific cristalul in acest caz?

Cu tot cu montura, desigur. Puteti purifica astfel inele, cercei, orice bijuterie cu montura metalica. Nu se va intampla nimic. 

Cristalul cumparat de la kristale.ro este purificat si energizat?

Nu, purificarea si energizarea sunt procese care se fac individual de catre fiecare purtator. 
De la noi pana la dv., cristalul trece - in pachet - prin zeci de maini si energii nocive, deci purificarea se face la destinatie de catre dv.!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu